Siirry sisältöön

Päivätoiminta

YetiCare-hyvinvointiteknologia edistää osallistumista, ryhmäytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta päivätoimintakeskuksissa. Se myös auttaa yksilöitä kehittämään taitojaan ja lisäämään itsevarmuuttaan.

Aktiivisen elämän tukeminen

Päivätoimintakeskuksissa YetiCare tukee ryhmäytymistä ja yhteistyötä kannustamalla osallistumaan yhteisiin aktiviteetteihin. Tämä auttaa parantamaan sosiaalista vuorovaikutusta ja kommunikointitaitoja sekä luomaan positiivista ryhmädynamiikkaa.

YetiCare tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka kannustavat käyttäjiä tututumaan uusiin asioihin ja kehittämään taitojaan. Onnistumiset auttavat kasvattamaan itsevarmuutta.

Työväline ammattilaisille

YetiCare toimii hoitoalan ammattilaisille työkaluna toteuttaa erilaisia aktiviteetteja, kuten pelejä, haasteita ja pulmia. Se säästää aikaa toiminnan suunnittelussa, antaen työntekijöille enemmän aikaa keskittyä asiakaskohtaamisiin.

YetiCaren avulla hoiva-alan ammattilaiset voivat luoda asiakkailleen osallistavan ja vuorovaikutteisen toimintaympäristön, mikä auttaa lisäämään asiakkaiden sekä henkilökunnan tyytyväisyyttä.

Asiakastarinoita

Muut käyttöympäristöt