Siirry sisältöön

YetiApps-sovellukset

YetiCaren kehittämät YetiApps-sovellukset mahdollistavat laadukkaan hoiva- ja virkistystoiminnan sekä tehokkaan kuntoutuksen toteuttamisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ilon ja onnistumisen elämyksiä teknologian avulla.

Monipuoliset sovellukset harjoitteluun

YetiCaren sovellukset on suunniteltu tukemaan erilaisten taitojen, kuten liikkuvuuden, hienomotoriikan, koordinaation, kognitiivisten ja sosiaalisten taitojen harjoittelua.

YetiApps-sovellusten avulla käyttäjät voivat harjoittaa muistiaan, stimuloida aistejaan sekä luoda oman ainutlaatuisen ääni- ja taidemaailmansa.

Lisäksi sovelluksissa on erityisesti rentoutumiseen suunniteltuja sovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat rauhoittua ja rentoutua aistimalla veden virtausta ja erilaisia luonnon ääniä.

YetiApps kategoriat

Fyysinen

Osallistu virkistäviin fyysisiin aktiviteetteihin, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointia ja vahvistamaan kehoa. Koe liikkeen ilo!

Aistit

Nauti laajasta sisällöstä, joka on suunniteltu stimuloimaan aisteja, herättämään tunteita ja luomaan rauhallisia hetkiä.

Sosiaalinen

Osallistu vuorovaikutteisiin ja innostaviin toimintoihin, jotka edistävät merkityksellisiä yhteyksiä, vahvistavat vuorovaikutussuhteita ja sytyttävät ilon kanssakäymisessä.

Kognitiivinen

Tutki mieltä aktivoivia toimintoja, aina pulmista ja tietokilpailuista muistia parantaviin harjoituksiin. Terävöitä kognitiivisia taitoja, laajenna tietämystä ja avaa mielesi!

Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

Saamme ideoita sovelluksiin kumppaneiltamme ja terveydenhuollon asiakkailta. Sovellusten kehitys- ja testausvaiheessa teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden, kuten toimintaterapeuttien, fysioterapeuttien ja sairaanhoitajien kanssa. Siten varmistamme, että sovelluksemme vastaavat käyttäjiemme tarpeita.

Teemme myös sovellusyhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Sovellukset terveydenhuoltoon

YetiApps-sovelluksia käytetään laajasti terveydenhuollossa, kuten sairaaloissa, erityisopetuksessa, vammaispalveluissa ja hoitolaitoksissa fyysiseen ja neurologiseen kuntoutukseen. Lisäksi kehitämme omia räätälöityjä sovelluksia eri kohderyhmille.

Sovelluksemme on optimoitu suurelle Yetitablet-kosketusnäytölle ja ne on suunniteltu sekä ryhmä- että yksilökäyttöön. Olemme kehittäneet sovelluksemme helppokäyttöisiksi ja motivoiviksi. Sovelluksemme eivät myöskään sisällä häiritseviä mainoksia, mikä tarkoittaa vähemmän tarkkavaisuutta häiritseviä tekijöitä ja turvallisempaa käyttöympäristöä.

YetiApps-sovelluksien lisäksi käyttäjillä on pääsy Internetin ja Play Storen laajaan sisältövalikoimaan.

Tuemme ammattilaisia laadukkaan hoidon tarjoamisessa

Tarjoaa uusia ideoita kuntoutukseen ja päivittäisiin aktiviteetteihin

Laaja valikoima sovelluksia eri tilanteisiin ja hetkiin.

Lisää motivaatiota ja luo mieleenpainuvia hetkiä

Sovelluksemme ovat suunniteltu keskittyen käyttäjien tarpeisiin.

Lisää sosiaalista vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä

Useita ryhmässä pelattavia pelejä, jotka houkuttelevat yhteiseen tekemiseen.

IT-taitoja ei tarvita

Kaikki sovelluksemme ovat helppokäyttöisiä

Turvallinen ja mukava käyttökokemus

Ei häiritseviä mainoksia

Säästää valmisteluaikaa

Sovellukset ovat lajiteltu teemoittain, jotta sopivan toiminnan löytäminen on helpompaa.