Siirry sisältöön

YetiCare hyvinvointiteknologia

YetiCare on innovatiivinen palvelu, joka on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on kognitiivisia tai fyysisiä haasteita. Siihen kuuluu helppokäyttöinen käyttöliittymä, terveydenhuollon tarpeisiin räätälöidyt sovellukset ja ainutlaatuinen jättikokoinen Yetitablet.

Erinomainen yhdistelmä

YetiCare health technology includes easy user interface

YetiLauncher

Erittäin helppo oma käyttöliittymä, joka on suunniteltu henkilöille, joilla on haasteita motoriikan ja näkökyvyn kanssa. Isot kuvakkeet, optimoidut värit, näytön kirkkauden säätö ja älykäs navigaatio.

Lue lisää

YetiApps

Olemme kehittäneet lukuisia räätälöityjä ja innostavia sovelluksia kuntoutukseen, oppimiseen ja virkistykseen yhteistyössä ammattilaisten, kumppaneiden ja käyttäjien kanssa.

Lue lisää
YetiCare health technology includes Yetitablet

Yetitablet

Yetitablet on ainutlaatuinen, säädettävä jättitabletti, jossa on Google-sertifioitu Android-käyttöjärjestelmä. Se on suunniteltu hoivaympäristöihin ja täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

Lue lisää

Lisää hyvinvointia ja motivoi vuorovaikutukseen

YetiCare-hyvinvointiteknologia edistää merkityksellistä elämää stimuloimalla kognitiivisia ja fyysisiä toimintoja, sosiaalista vuorovaikutusta ja psyykkistä hyvinvointia. Ilon hetket, onnistumisen kokemukset ja yhteishengen luominen lisäävät kaikenikäisten hyvinvointia. YetiCare edistää digitaalista tasa-arvoa tarjoamalla paremman pääsyn teknologiaan myös heille, joille se muuten olisi haasteellista, hyödyntämällä suurta näyttöä ja selkeää käyttöliittymää. YetiCare on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon organisaatioiden ja ammattilaisten sekä käyttäjien kanssa.