Siirry sisältöön

Miten YetiCare tukee käyttäjiä:

Ikääntyneet

Lisää hyvinvointia ja kannustaa aktiivisuuteen

Lue lisää

Toimintarajoitteiset

Kehittää taitoja ja aktivoi osallistumaan

Lue lisää
YetiCare health technology is used in

Autismi

Motivoi ja tukee oppimista innostavalla tavalla

Lue lisää

Lapset

Kannustaa sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja oppimiseen hauskalla tavalla

Lue lisää

YetiCare hyvinvointiteknologia

YetiCare on suomalainen innovaatio ja ainutlaatuinen teknologiapalvelu, joka edistää hyvinvointia osallistumisen ja motivaation kautta. Se on erinomainen työväline sekä hoitohenkilöstölle että käyttäjille. YetiCare tarjoaa todistetusti uusia mahdollisuuksia ryhmätoimintaan, kannustaa sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja keskusteluun sekä motivoi yksilöitä kuntouttamaan ja ylläpitämään kognitiivisia ja fyysisiä taitoja hauskalla ja innostavalla tavalla.

YetiCaren tuo käyttäjilleen mielekkyyttä arkeen, luo onnistumisen elämyksiä ja lisää itsevarmuutta ennaltamietityn sovellusvalikoiman ja laadukkaan sisällön avulla.

Erilaiset käyttöympäristöt

Useat hoivaympäristöt ympäri maailmaa ovat ottaneet YetiCaren osaksi arkeaan. Hoivakodeissa ja päiväkeskuksissa YetiCare aktivoi kaikenikäisiä henkilöitä, joilla on kognitiivisia tai fyysisiä haasteita. Varhaiskasvatuksessa ja erityisopetuksessa YetiCare tukee monipuolista oppimista. Sairaaloissa YetiCare motivoi kuntoutumaan.

Käyttökohteet

Lyhyesti yrityksestä

Olemme suomalainen teknologiayritys, joka kehittää monipuolista hyvinvointiteknologiaa terveys- ja hoitoalalle. Tarinamme alkoi vuonna 2015, kun yrityksen perustajat, Maria ja Jarkko Jokelainen, halusivat auttaa autismikirjon lapsiaan ymmärtämään ja kommunikoimaan ympäröivän maailman kanssa. Missiomme on tuoda teknologia kaikkien ulottuville ja auttaa mahdollistamaan digitaalinen tasa-arvo kaikenikäisille.

Ajankohtaista