Siirry sisältöön

Tietoa meistä

Tarinamme

Maria ja Jarkko ovat kolmen autismin kirjon lapsen vanhempia, jotka kamppailivat vuosia auttaakseen lapsiaan ymmärtämään ja kommunikoimaan ympäröivän maailman kanssa. Vuonna 2015 he huomasivat, kuinka vuorovaikutteiset oppitunnit multimedialuokissa auttoivat heidän lapsiaan oppimaan, keskittymään ja kommunikoimaan paremmin.

Näin syntyi Yetitablet ja Kuori Oy. Jättiläismäinen Yetitablet oli aluksi Kuori Oy:n uuden liiketoimintayksikön keskiössä, mutta sen potentiaali terveydenhuoltoalalla tunnistettiin nopeasti. Tiimi kehitti erityisen käyttöliittymän ja ainutlaatuisia YetiApps-sovelluksia Yetitabletille, mikä johti YetiCare-hyvinvointiteknologiaratkaisun syntymiseen.

Teknologiaa sosiaali- ja terveydenhuoltosektorille

YetiCare vastaa terveydenhuoltosektorin ainutlaatuisiin tarpeisiin. Keskiössä ovat henkilöt, joilla on erityistarpeita, kuten ikääntyneet sekä kognitiivisesti ja fyysisesti rajoitteiset henkilöt. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme monipuolinen ratkaisu hyvinvoinnin edistämiseksi innovatiivisen teknologian sekä laadukkaan sisällön avulla.

Vuonna 2022 YetiCare Oy eriytyi omaksi itsenäiseksi yhtiöksi, tavoitellen asemaa johtavana hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehittäjänä ja markkinoijana. Tavoitteenamme on tarjota sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille monipuolinen työväline, joka edistää digitaalista tasa-arvoa. Ennen kaikkea kehitämme hyvinvointiteknologiaa vastaamaan erityistarpeisiin.

Me YetiCarella sitoudumme tekemään parhaamme ihmisten elämänlaadun parantamiseksi.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten.

”Matkamme alkoi halusta tukea lapsiamme ja on kasvanut yritykseksi, joka omistautuu tarjoamaan kattavaa hyvinvointiteknologiaa ja digitaalista tasa-arvoa kaikille.”

Maria Jokelainen, YetiCare Oy:n toimitusjohtaja.