Siirry sisältöön

Yetitablet

Yetitablet on intuitiivisin ja monikäyttöisin jättikokoinen Android-tabletti. Se mahdollistaa ryhmätoiminnan ja esteettömän käytön myös henkilöille, joilla on heikko näkö tai fyysisiä ja motorisia rajoitteita.

Suunniteltu hoivaympäristöihin

Yetitablet on suunniteltu vastaamaan terveydenhuollon ja hoitoalan korkeisiin vaatimuksiin. Se on rakennettu käyttäen korkealaatuisia komponentteja sekä Google-sertifioitua avointa Android-käyttöjärjestelmää.

Suuri kosketusnäyttö tarkalla kuvalla ja optimaalisella näytön kirkkaudella mahdollistaa eloisan värimaailman. Vahvan turvalasin ja kestävän teräsrakenteen ansiosta Yetitablet soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin vaativiin hoiva- tai sairaalakohteisiin.

Esteetön ja monikäyttöinen

Yetitabletin suunnittelussa on huomioitu esteettömyys, monikäyttöisyys ja turvallisuus. Helpon, motorisoidun korkeuden ja kallistuksen säädön ansiosta laite voidaan säätää jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Siten myös esimerkiksi pyörätuolia käyttävät pääsevät tarpeeksi lähelle laitetta. Laitteen kallistaminen pöytäasentoon tai siirto paikasta toiseen onnistuu myös kätevästi mahdollistaen monipuolisemman käytön.

Yetitabletin käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi ja näytön ominaisuuksissa on otettu huomioon ryhmäkäyttö sekä erilaiset käyttäjäryhmät. Hyvin kosketukseen reagoiva näyttö mahdollistaa usean henkilön samanaikaisen käytön.

Ominaisuudet

Suuri 55-65 tuuman kosketusnäyttö

Yetitablet has a high definition touch screen

Erittäin korkealaatuinen ja tarkka kuva

Multiple touch points

10 kosketuspistettä ryhmäkäyttöä varten

Motorisoitu, helposti säädettävä ja siirrettävä jalusta

Helposti käännettävissä pöytätasoon

Vahva turvalasi ja tukeva teräsrakenne

Helppokäyttöinen Android-käyttöjärjestelmä

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet, mm. HDMI ja webkamera

Kuori – näyttövalmistaja Yetitabletin takana

Edistyksellisen Yetitablet-kosketusnäytön on suunnitellut ja valmistanut Kuori Oy, joka on digitaalisten näyttöratkaisujen suunnannäyttäjä. YetiCaren ja Kuorin vahvan kumppanuuden ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla poikkeuksellisia tuotteita ja palveluita.

Lue lisää Kuorista.

Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi