Uutiset

YetiCare Kuntamarkkinoilla 13.-14.9.2023

Uutiset

Kuntamarkkinat 2023 and YetiCare

Kiitoksia kaikille osastollamme vierailleille ja tietoiskuissa mukana olleille. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, olethan meihin yhteydessä info@yeticare.fi.

******

Tervetuloa innostumaan YetiCare-hyvinvointiteknologiasta! Osasto 0I5.

Osastollamme pääset kokeilemaan Yetitabletin käyttöä. Pelaa YetiApps-pelejä ja kerää ajankohtaisimmat käyttö- ja sovellusvinkit. Paikalla YetiCaren sekä Berner Medicalin asiantuntijat. Berner Medical on YetiCaren jälleenmyyjä Suomessa. Katso lisätiedot ja yhteystiedot täältä.

Tule siis osastollemme 0I5 ja koe YetiCare-hyvinvointiteknologian mahdollisuudet.

Puheenvuorot molempina päivinä kello 10.30, tila A3.3

Tervetuloa kuuntelemaan puheenvuorojamme molempina tapahtumapäivinä kello 10.30-10.50. Keskiviikkona 13.9. aiheena EDLA-sertifioidut suuret Android-laitteet hyvinvointisektorilla. Torstaina 14.9. aiheena digipelaamisen vaikutukset ikäihmisten palveluissa, jossa aihetta käsitellään tutkimusten kautta.

Tietoa tapahtumasta

Kuntamarkkinat järjestetään 13.-14.9. Helsingin Kuntatalolla. Tapahtuma on maksuton kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän) yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtumaan alla olevan painikkeen kautta.

Muita uutisia